Профил

Подновяване на договор за сервиз касови апарати Профинанс Д ЕООД

Ето ви едно изгодно предложение за подновяване на Договори за касови апарати където цените са от 69.12лв с ДДС.

Добре познатия на доста търговци притежаващи фискални устройства Сервиз Профинанс Д ЕООД ви предлага да подновите вашия договор за сервиз касови апарати и абонамент към мобилен оператор за срок от една година на цена 69.12лв с ДДС.

Тъй като има различни производители офертата важи за касови апарати Датекс, Дейзи, Тремол, ЗИТ, Елтрейд и само и единствено че СИМ картата не е спряна от мобилния оператор по време на подновяване на договора .Ако е изтекъл договора и е спряна SIM- картата която изпраща данни към сървърите на НАП ще има допълнителна такса за нейното включване.

За да подновите договор за сервиз и абонамент към мобилен оператор или да сключите нов  е нужно да носите със себе си  Касовия апарат, неговия паспорт и печат на фирмата . За повече информация вижте нашия сайт www.профинанс.com сигурен съм че тази информация ще ви е полезна тъй като на никого не му се дават много пари за подновяване на договор за сервизно обслужване на касови апарати както и при покупката на нови фискални устройства. Повечето търговци търсят ниска цена на касови апарати когато им се наложи да направят такава покупка а ние можем да ви предложим най-ниски цени за София и цяла България.

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на rangelbashmaistora

Категории · Архив

рекламирай тук